Henk 

“De baas” goedgezind, sportief, motorrijden en houdt van lekker eten. 17 jaar ondernemer met heel veel plezier. Gewaardeerd door de groep door sociale vaardigheden. 

Nicole  

De vrouw van.........  Deelt de passie van het motorrijden en de sport. Houdt ook van lekker eten maar van het koken geniet ze des te meer. Ze danst graag door het leven.  Samen ondernemen is het leukste wat er is. 

Karin 

Moeder van een prachtige zoon en dochter. Goedlachs.......maar dan ook altijd. “In” voor grapjes en gekkigheden.  Maar hard werken boven alles. Vindt het werk ontzettend leuk en dat straalt ze dan ook uit. Houdt van lekker eten, sporten en dansen. 

Henriëtte 

Moeder van een prachtige zoon. Houdt van feestjes en gezelligheid. Horeca is haar passie. Ze rent en vliegt door de zaak, met glimlach uiteraard. Ze houdt van koken, het liefst Moluks. Maar ook een lekkere scaloppa schijnt haar favoriet te zijn. 

Sterre

Altijd lief en vrolijk. Toch ook alweer een hele tijd onderdeel van het team. Ze houdt van muziek, zingen en musicals. Ze leest graag. Ze gaat verloskunde studeren in Groningen. 

 

Kaylee 

De jongste van het stel maar is er zeker niet minder om. Volledige inzet en altijd positief. Horeca van huis uit meegekregen. Ze studeert horeca gastvrouw in Assen. Ze houdt van sporten, familie en koken en bakken. 

Bente

Altijd lachen is het toverwoord. Heeft altijd zin om te werken en komt dus ook altijd lachend binnen. Ze houdt van gezellig samenzijn met familie, skiën, vakanties en spelletjes. Ze studeert psychologie in Groningen. 

Dennis

De “barista” van CafféPranzo. Alles is altijd goed bij Dennis. Nooit piepen, alleen als de dames hem plagen. Sportief met alles. Sport en beweging gevolgd in Groningen. Nu fervent kart rijder. Volgt dus ook de formule 1 op de voet, samen met “de baas”. 

Kayleigh 

Grappig, spontaan, droge humor maar vreselijk hard kunnen werken. Dat is Kayleigh. Ze houdt van stappen, reizen en gezelligheid. Sporten is niet haar ding, dat horen we nog wel eens. Ze studeert facility management. Ze zit in het tweede jaar. Ze geniet van het leven. 

Fleur 

Student, dan ook echt zoals het hoort. Van feestjes tot aan commissie organisatie. Ze geniet in Groningen van alles wat de stad haar biedt. Studie ondernemerschap en retailmanagement. Ze is altijd vrolijk. Gek op koffie, haar hond en lekker leven.