Karin 

Moeder van een prachtige zoon en dochter. Goedlachs.......maar dan ook altijd. “In” voor grapjes en gekkigheden.  Maar hard werken boven alles. Vindt het werk ontzettend leuk en dat straalt ze dan ook uit. Houdt van lekker eten, sporten en dansen. 

Henriëtte 

Moeder van een prachtige zoon. Houdt van feestjes en gezelligheid. Horeca is haar passie. Ze rent en vliegt door de zaak, met glimlach uiteraard. Ze houdt van koken, het liefst Moluks. Maar ook een lekkere scaloppa schijnt haar favoriet te zijn. 

Bente

Altijd lachen is het toverwoord. Heeft altijd zin om te werken en komt dus ook altijd lachend binnen. Ze houdt van gezellig samenzijn met familie, skiën, vakanties en spelletjes. Ze studeert psychologie in Groningen. 

Dennis

De “barista” van CafféPranzo. Alles is altijd goed bij Dennis. Nooit piepen, alleen als de dames hem plagen. Sportief met alles. Sport en beweging gevolgd in Groningen. Nu fervent kart rijder. Volgt dus ook de formule 1 op de voet, samen met “de baas”. 

Kayleigh 

Grappig, spontaan, droge humor maar vreselijk hard kunnen werken. Dat is Kayleigh. Ze houdt van stappen, reizen en gezelligheid. Sporten is sinds 2021 echt wel een nieuwe liefde. . Ze studeert facility management. Ze gaat alweer naar het vierde jaar. Ze geniet van het leven en ze vindt het leuk dingen te ontdekken en te lezen. 

Wessel

Hij is een allesvriendje.  Wessel houdt van muziek, koffie en sport. Ook formule 1 is een mooi onderwerp tijdens het werk. Wessel danst en zingt tijdens het maken van tosti’s en het doen van de afwas.  Samen met Bente kunnen ze alles aan in de keuken.  

Anouk 

Gezellige, goedlachse meid.  Ze gaat met plezier naar het werk. Houdt van de afwisseling en is een manusje van alles.  Ze houdt van een feestje, drankjes doen met vriendinnen.  Wandelen, heerlijk in de buitenlucht met de hond behoort tot het dagelijks patroon. Een familiemens dat staat buiten kijf. Ze studeert management-assistent. 

Naomi

Onze nieuwste aanwinst.  Na de eerste kennismakingsmaand gingen we helaas in lockdown.  Maar desalniettemin zijn we er achter gekomen dat Naomi een super aanwinst is voor CafféPranzo. Ze is geen onbekende in Assen en heeft dus de nodige ervaring. Een zeer vrolijke noot in de zaak.